logo-kart-world_2

Fun Center Kart World Limmen

Maatlat 2
1906 BL Limmen
072-5053920
www.kartworldlimmen.nl

KARTEN 12 minuten (vrij rijden)
minimale lengte: 1.50 meter
Eenmalig inschrijven + 1 heat karten € 14,-
Alle volgende heats met pas € 13,50 p.p

Bij Fun Center Kart World Limmen komt u voor uw plezier en voor de (ont)spanning. Al bij binnenkomst in onze Formula bar ervaart u de gezelligheid waar wij zo bekend om staan!

Wij zijn begonnen als een indoor kartbaan, maar zijn ondertussen uitgegroeid tot een spectaculair Fun Center. Het is de perfecte indoor locatie voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie-uitje, kinderfeestje, klassenuitje, enz., enz. Maar ook individuele bezoekers zijn bij ons altijd meer dan welkom!

Zoals u op de plattegrond kunt zien, hebben wij een scala aan activiteiten voor jong en oud; karten, lasergamen, sumo worstelen, rodeo stier, levend tafelvoetbal, boogschieten, digitaal kleiduiven schieten, kussengevecht, boxen xxl, gladiator gevecht, space ball, slotrace en nog veel meer. Dit alles allemaal onder één dak. Met onze jarenlange ervaring maken wij uw uitje tot een feest!

Naast onze standaard groepsarrangementen verzorgen wij ook evenementen op maat, geheel afgestemd op uw wensen. Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden, niets is ons te gek! En met een hapje en een drankje, aangevuld met een overheerlijk buffet in ons gezellige restaurant, kan uw middag of avond helemaal niet meer stuk!

Voor de grotere gezelschappen is ons feestcafe “”The Miners Inn” met dansvloer exclusief te reserveren. Zoekt u een vergaderruimte met vergaderlunch, ook dat hebben wij!

Op diverse data organiseren wij de Extreme Fun Nights, supergezellige all-in avonden met een after party in onze Saloon. Voor onze kleinere bezoekers is het Blitz for Kidz arrangement op elke derde woensdag van de maand een waar kinderfeest!

Kortom, het enige Fun Center in Noord-Holland waar je moet zijn!!